2841301348 6943222490, 6945174313 1ο χλμ Αγίου Νικολάου - Κριτσάς, Άγιος Νικόλαος kostlamp1@gmail.com
hero image
 
   
   
  ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ 
Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων - Γρανιτών & Πέτρας Λασίθι Κρήτη - Μάρμαρα - Γρανίτες - Πέτρες


Για περισσότερα από 60 χρόνια, η επιχείρησή μας “ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Λασίθι και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, δραστηριοποιείται με το εμπόριο και την επεξεργασία μαρμάρων, γρανιτών και πέτρας.

Έχοντας αναλάβει εδώ και πολλά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να προσφέρει σύγχρονες, ποιοτικές και κομψές λύσεις για κάθε κατασκευή με μάρμαρο, γρανίτη η πέτρα που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
   
   
   
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα, γρανίτες και πέτρες, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την εργασία που επιθυμείτε για τον χώρο σας και να σας εγγυηθούμε για το άψογα αισθητικά αποτέλεσμα με έμφαση στην λεπτομέρεια.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε πάγκους κουζίνας, σκάλες, πατώματα, περβάζια, τζάκια, επενδύσεις καθώς και την κατασκευή ταφικών μνημείων στον Άγιο Νικόλαο, σε όλο το Λασίθι και σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

Παράλληλα, με τα σύγχρονα μηχανήματά μας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε χαράξεις σχεδίων και γραμμάτων σε κάθε είδους μαρμάρινη κατασκευή.
 
   
   
   
 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές κατασκευές που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό, άνετο και λειτουργικό.
Στόχος μας ήταν και είναι αφενός η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση και αφετέρου η ολοκλήρωση κατασκευών που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την άψογη αισθητική τους.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Νικόλαο, όλο το Λασίθι και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.