2841301348 6943222490, 6945174313 1ο χλμ Αγίου Νικολάου - Κριτσάς, Άγιος Νικόλαος kostlamp1@gmail.com
hero image
 
   
   
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ | Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων - Γρανιτών & Πέτρας Λασίθι Κρήτη - Μάρμαρα - Γρανίτες - Πέτρες


Η επιχείρηση μας “ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Λασίθι και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, αναλαμβάνει την επεξεργασία και τοποθέτηση μαρμάρων, γρανιτών και πέρας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις που θα τον κάνουν κομψό και λειτουργικό.
 
 
 
 
 
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Πάγκους Κουζίνας
  Πάγκους Μπάνιου
  Σκάλες
  Πατώματα
  Πισίνες
  Επενδύσεις Τοίχων
  Επενδύσεις Τζακιών
  Νεροχύτες
  Ποδιές Παραθύρων
  Ταφικά Μνημεία
  Μνημεία κ.α.
 
Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στο Άγιο Νικόλαο, σε όλο το Λασίθι και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.
 
   
   
   
   
   
   
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ
 
Διαθέτουμε μάρμαρα, γρανίτες και πέτρες υψηλής ποιότητας, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, προκειμένου να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Συνδυάζοντας τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη με τη πείρα που κατέχουμε και την αγάπη για αυτό που κάνουμε καταφέρνουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και τα εκατοντάδες έργα που έχουμε φέρει σε πέρας όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική λύση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας. 
   
   
   
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Νικόλαο, όλο το Λασίθι και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.